Publicat 20/07/2023 12:32

Basque Culinary Center i AgroBank impulsen sinergies entre el sector gastronòmic i agroalimentari

El director de Basque Culinary Center, Joxe Mari Aizega, i el director territorial Nord de CaixaBank, Juan Pedro Badiola
CAIXABANK

BARCELONA 20 jul. (EUROPA PRESS) -

El director de Basque Culinary Center, Joxe Mari Aizega, i el director territorial Nord de CaixaBank, Juan Pedro Badiola, en nom d'AgroBank, han signat un acord per impulsar sinergies entre els sectors gastronmic i agroalimentari, ha explicat l'entitat en un comunicat aquest dijous.

L'acord contempla desenvolupar projectes destinats a visibilitzar joves del sector agroalimentari que estan "transformant el sector", entre d'altres.

"Tant AgroBank com Basque Culinary Center aposten activament per les noves generacions i crear una iniciativa que serveixi d'inspiració, coneixement i 'networking' és clau per al sector agroalimentari", ha explicat CaixaBank.

Est previst que en els prxims mesos es presenti i es posi en funcionament per donar resposta a una problemtica que cada vegada preocupa més el sector.

A més, l'acord entre les dues entitats permetr desenvolupar el programa GastroXperience, un tour gastronmic que portar a diferents ciutats una "experincia única de coneixement" per acostar les noves tendncies en gastronomia a través dels professionals del Basque Culinary Center.