L'artista urbana Virginia Kelle recorre la història de l'art en la mostra del MuVIM 'Be yourself'

Archivo -  Inauguració de la mostra de Virginia Kelle en el MuVIM
PAOLO BOCCHESE - Archivo

    VALÈNCIA, 26 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El MuVIM oferix des d'este dijous una nova proposta expositiva a la sala Jerònima Galés. Fins al pròxim 3 de novembre, el museu de la Diputació de València acollirà la mostra 'Be Yourself' de l'artista urbana Virgínia Kelle.

   La creadora valenciana repassa amb la seua habitual sensibilitat alguns dels moviments i disciplines artístiques més emblemàtiques de la història de l'art.

   En paraules de Rafa Company, director del MuVIM, el que fa Virgínia Kelle en esta mostra és "fusionar la seua visió única amb els corrents i expressions que han marcat la creativitat artística al llarg dels temps, és a dir, crear un diàleg amb la història de l'art".

   Per part seua, el diputat de Cultura, Paco Teruel, posa de nou en valor "el treball incansable dels museus de la Diputació i de tot el seu personal per a oferir un catàleg de mostres i activitats cada vegada més ampli, més plural i visualment atractiu".

   Eixe ambient visualment impactant és el que destaca el cap d'Exposicions del MuVIM, Amador Griñó, de l'obra de Kelle. "A través de la seua energia i estil marcadament gràfic, les obres de Virgínia Kelle es barallen entre la percepció del real i l'imaginari, desafiant les conveccions tradicionals de l'art".

   L'artista "no sols oferix el seu testimoniatge artístic individual, sinó que crea una conversa entre tradició i pràctica creativa", sentència Griñó.

TÈCNICA POP

   L'artista valenciana crea superfícies a través de metacrilats que li oferixen la possibilitat de posar límits invisibles entre els espais que treballa. La seua tècnica pop, pròxima a l'street art, és una fusió d'elements visuals distintius amb uns traços marcats per línies definides, amb colors vibrants que generen composicions dinàmiques que capturen l'estètica distintiva del còmic.

   Virgínia Kelle (València, 1973), és llicenciada per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles. El seu treball es caracteritza per buscar nous suports sobre els quals plasmar les seues obres, aportant una dimensió contemporània a una disciplina tan tradicional.

   Este enfocament personal i peculiar li ha portat a obtindre diferents reconeixements i al fet que les seues obres formen part de fons d'art i col·leccions exclusives de gran importància. A més, ha protagonitzat exposicions individuals i participat en mostres col·lectives, així com en esdeveniments artístics i fires d'art.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià