El pilot espanyol Álex Palou.
JULIEN DELFOSSE / DPPI Media / AFP7 / Europa Press
Publicado: lunes, 16 septiembre 2024 11:57

MADRID, 16 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'espanyol Álex Palou (Cadillac Racing) s'ha proclamat campió de les IndyCar Sèries este cap de setmana, en acabar onzè en el Big Machine Music City Grand Prix, l'últim de la temporada, aconseguint així el seu tercer títol de la categoria, després d'alçar el trofeu de guanyador també el 2021 i 2023.

El pilot barceloní va culminar la consecució del seu tercer títol de la categoria en l'última carrera del campionat celebrada en l'oval de Nashville. Allí, en el Big Machine Music City Grand Prix va acabar en onzena posició, un resultat que sumat al 24º lloc de l'australià Will Power (Team Penske), el seu rival en la lluita pel títol, li va bastar per a revalidar el títol aconseguit la passada temporada.

Palau ha acabat la temporada amb 544 punts, 31 més que el nord-americà Colton Herta (Andretti Autosport), guanyador a Nashville i segon en la classificació del campionat. A més, al llarg del 2024 ha aconseguit dos victòries, tres poles i sis podis. "No he tingut temps per a relaxar-me. Tots hem treballat dur en el cotxe. Estic orgullós de l'equip", va dir l'espanyol després de la carrera.